Snart helg!

Det har varit intensiva dagar här. Har haft jättemycket plugg och så allt annat då som man alltid ska hålla igång med.

I fredags flyttade fina Asta till Carro och Fredrik i Uppsala. Tanken var att Carro skulle ha en valp från våra kullar i sommar. När hon fick reda på att hon var med barn tyckte vi allihop att det inte riktigt kommer att passa med en valp just då. Asta kom på tal och efter en tids planering och väntan på att hon skulle löpt klart, fick hon äntligen åka till sin familj som längtat efter henne så. Carro är dotter till Gabi som har Aston från vår C-Kull. Och Aston och Asta har samma pappa. Halvsyskonen har inte bara mer eller mindre samma namn, de är ruskigt lika varandra också 🙂

LillBobbo/Bubben/Lilla Gubben och allt vad han nu heter har också fått ett eget hem här i Norrbotten. Det känns toppen med hans nya husse och matte också! Så nu har vi bara våra hemmahundar här. Vi saknar såklart både lilla Asta och Bubben men det är skönt att de fått egna hem och vi fler härliga valpköpare.

På lördag ska vi till Piteå på årets första utställning. Pensionärerna Ami och Ten ska med hemifrån, och våra valpköpare kommer med Krut, Alma och Dunder. Ska bli jättekul att träffa de alla igen! Kameran åker med förstås, så håll utkik efter en bildbomb här i helgen.

Det finns inte längre några tvivel på Nessa är med valpar. Hon jäser på!

Dag 30/32

1 2 3

Dag 33/35

2

Det är fortfarande för tidigt för att avgöra om Maya är dräktig, så det är bara att vänta!

SKK har äntligen öppnat anmälan till distanskursen Hundens Beteende igen och Daniel är anmäld, han blev ju utan plats i vintras då anmälan stängdes bara några dagar efter att jag anmält mig. Några av våra valpköpare ska också gå, jättekul! Jag har skickat iväg ansökningar till några utbildningar, så i sommar får jag veta om jag blivit antagen, håller tummarna hårt!

Vi har, efter många funderingar och avvägningar, tagit kontakt med uppfödaren och ägaren till en hanhund som vi följt länge, sedan han var valp. Och fått ett glatt OK på vår förfrågan! Så nästa vår blir det att åka iväg på en kärleksresa utomlands med en av kennelns tikar 😀 Den planerade kombinationen kommer att läggas ut på hemsidan någon gång under sommaren, men det går jättebra att kontakta oss redan nu vid intresse av valp till nästa år.

Nu ska Ami och Ten åka i badet och göras så fina det går inför lördagens utställning. Ami lär skämma ut mig hur som helst, så hon kan väl åtminstone se fräsch ut :p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s