Ditt och datt

Igår hade vi fint väder under dagen och jag lyckades få till uppställda bilder på lilla flodhästen Nessa som var på dag 43/45 då. Jag tycker att dräktiga tikar är så vackra. Visst är de? 😀

2

Jag var tyvärr tvungen att vara tråkig och måla i Mayas valprum. Hade jag vetat att det skulle regna och storma på kvällen hade jag kunnat planera bättre, men men. Maya njöt av hennes älskade sol ändå, även om det blev inifrån.

1

Eftersom det ändå var dåligt väder på kvällen och jag kämpade med att få ut hundarna för att få göra sina behov, motionen var inget att ens tänka på, så åkte jag och Nessa till mamma. Nessas fina mage har fått massor av uppmärksamhet och fått fyllas på med korv och ost ett antal gånger. Kurt brukar alltid skämma bort henne med gotta och hon vet så väl vem hon ska fjäska för. Min lillasyster ska få bo hos oss periodvis under sommarlovet och hjälpa till med valparna. Hon är ju väldigt intresserad av hund och tycker så mycket om våra fyrbenta. Det ska bli jättekul att ha henne här!

I nästan en vecka har jag hållit på med LCHF. Det kändes som att det var dags att ta tag i matvanorna med tanke på min anemi. Jag har inte mått såhär bra på länge! Och tappat 3 kg dessutom. Hur perfekt är inte detta? Idag provade jag baka LCHF brownies i väntan på uppehåll från det förbaskade regnet. Det blir ju en hel del fikande med valpköpare i sommar, så bäst att satsa på nyttigare varianter. Jag hittade inga recept på nätet som tilltalade mig 100%-igt, så jag kom på eget. Det blev troligt gott! Och ännu godare med ett par matskedar vaniljkvarg till 😀

brownie

Kvällen bjöd på vindstilla och sol. Bobbo och Ami körde DW, Lillan och Ten PW och jag tränade rallylydnad med Maya. Tjockisen Nessa fick skutta i skogen lite halvhjärtat, hon vill mest bara vila och äta nu för tiden.

Nu ska jag samla krafterna och måla ett varv i valprummet så jag kan måla ett till varv imorgon och äntligen lägga ifrån mig penseln och rollern för den här gången. Jag gillar att tapetsera och lägga golv men måla är sååå tråkigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s