Påsken

Vi bjöds på fint väder under påskhelgen. Så skönt att känna värmen från solen och se snön försvinna mer och mer! Det är dock massvis med snö kvar ännu, men men. Inte länge kvar till barmark nu!

Rastade kameran under påskdagen, här kommer en bildbomb 🙂 Hade Lilleman lös för första gången sedan han kommit hit och det gick jättebra. Fick även störningsträning på köpet då ett gäng skotrar passerade oss. Jag tog fram en Kong-boll och bad honom stanna och där stod han med fullt fokus på mig och bollen trots att de körde sakta och pekade på honom och pratade om hur söt han var. Duktig liten hund!

1 2 3 4 5 6

2 3 6 7 10

1

1 2

Det blev även en hel del plugg. Fick tillgång till lärplattformen i helgen och betade av första delen. Har startat med del 2 och bävar redan inför kursavslut, det är ju så kul att man inte vill att det ska ta slut! Nåja, vi får förhoppningsvis valpar då, så jag lär ha en hel del att stå i ändå.

Imorgon ska jag packa och fixa inför min och Nessas resa. Misstänker att jag i vanlig ordning kommer att ta med oss alldeles för mycket saker. Men hellre för mycket än för lite, eller hur? Får absolut inte glömma kameran – har ju tänkt hälsa på valpköpare som bor efter vägen och passa på att ta nya kort när man väl ses. Och fota fina Nero och hans vapendragare Iris såklart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s