DIY

Igår byggde jag en hundsäng av en spjälsäng från Ikea (Hensvik) som jag köpte på vår lokala Köp&Sälj sida på FB. Tycker den blev jättebra! Tog bort ca 1/3 av långsidan och förstärkte sängens framsida med en bräda samt fixade ordentliga fästen till sängbotten. Den är ju gjord för ett barn på max 20 kg och här kan lätt 3 st amstaff à 25-33 kg var klämma sig in i samma bädd. Jag, Asta och ”Lilla Gubben” (den namnlösa stackaren) provsatt i sängen igår och den höll 🙂

AstaPuh

Funderar faktiskt på att göra liknande ”bäddar” till valparna sedan. Vi gör inte om misstaget med Bia-bäddar som de små monstren bara tuggar sönder. Skulle dem tugga på spjälsängar, är det ju inte hela världen, en begagnad kostar en bråkdel av Bians pris.

Ikväll har Lilleman varit på en premiärtur med lätt kätting. Storebror Bobbos sele satt som ett smack på honom. Han var jätteduktig och såg ut att tycka att det var roligt, nu får han DW på sitt schema några gånger i veckan. Har dragit med nästan alla hundar ikväll, gamlingarna fick bara hänga med och strosa runt. De har redan tagit natten och sover så gott. Lillen har däckat i nya sängen, känns nästan hemskt att gå och väcka honom så han får komma och sova med oss i sovrummet.

Puh säng

Nåja, jag får väl vara en hemsk matte och väcka den sovande amstaffpojken så jag också kan bädda ner mig och läsa en stund i avelsboken.

Genetikkursen startade igår btw, det är sååå mycket intressant läsning! Jag känner att jag inte kan pausa avelsboken nu när jag är halvvägs igenom den. Måste skynda på och läsa ut den snarast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s