Och nu är det vår!

Hålla bloggen vid liv är definitivt inte min starka sida. Om ni tycker att det går onödigt längre mellan inläggen här, kan ni följa oss på Facebook där jag uppdaterar betydligt oftare https://www.facebook.com/KennelRuffWood, eller på Instagram @RuffWoodAST. Sedan har jag även vintern att skylla på också – tråkigaste och mest oinspirerande årstiden. Men nu lyser solen och vi vaknat ur vinterdvalan 🙂

Hemma är det vårstädning- och rensning som gäller just nu. Valprum #2 ska renoveras och inredas. För tillfället används det rummet som förråd för ja… jag vet inte vad egentligen, lite av varje. Som jag garanterat inte skulle sakna om jag bara körde iväg kartongerna till tippen. Det ska hur som helst bli skönt att få det rummet färdigt så vi också får ett extra gäst- och hundrum då vi inte har valpar. Jag har redan börjat smyghandla saker till det rummet, älskar verkligen att renovera och inreda!

Det är helt ljuvligt ute och vi försöker ta vara på soltimmarna. Man märker att hundarna längtat efter våren lika mycket som mig. Nu saknas bara barmark och grönska!

4

1

5

Daniel köpte hem torrfoder igår. Bra att ha om man skulle glömma bort att ta fram och tina färskfoder. Jag var givetvis tvungen att plåga Asta lite efter att ha sett utmaningen på FB!

1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s