Tiden går

Och snart har det gått en hel vecka sedan finaste Sparkinsson miste sitt liv på ett alldeles för makabert sätt… Det är många tankar som snurrar i huvudet, många känslor som man inte vill ha i kroppen, och många frågor som man vill ha svar på som äter upp en inifrån. De som bär ansvaret för Sparkys lidande och död kan skatta sig lyckliga över att jag har mina älskade hundar, de håller tillbaka alla dumma tankar hos mig.

För någon dag sedan (alla dagar flyter lätt ihop just nu pga sömnbristen) hämtade jag ut tjejernas dragselar som de fick inviga igår. Det är underbart att fly till skogen en stund och bara vara med hundarna, andas frisk luft och rensa tankarna. Hemma blir jag så rastlös, det bara kryper i kroppen av all negativ energi man blivit påtvingad, så det är skönt att få något utlopp för den. Asta tyckte iaf väldigt mycket om Drag Weight, det var första gången hon fick prova dra med en liten kätting och var så duktig så!

2 1

Idag blev jag uppringd av en journalist från Norrbottens Kuriren som hade några frågor kring Sparky och hans död. Hon ville skriva en liten artikel om honom, och det fick hon för min del. Jag vill ju att ännu fler ska få upp ögonen för vad som händer en hund i en varm bil, och uppmana hundägare att inte lämna sina hundar i bilar och att folk agerar om de ser en hund i en varm bil.
Artikeln publicerades ikväll och finns att läsa HÄR, den kommer även ut i papperupplagan imorgon.

Kvällen spenderades i skogen med hundarna som sover gott just nu. Jag hoppas att vi också kan sova normalt någon gång. Man blir inte direkt utvilad av att blunda i några få timmar, hjärnan vägrar stänga av och man kan inte sluta tänka på Sparky och vad han fått utstå. Stackars, stackars hund…

Sparky SAndra

I söndags fick jag iaf ett intressant samtal. Hoppas att fler rätar ut ryggen och lyfter på luren. Det är Sparky som är offret i det hela, gör rätt för hans skull!

Over and out

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s