God morgon!

Måste börja med att tala om att mitt föregående blogginlägg visats över 1 500 gånger. Det blev ett antal delningar på Facebook också, kul att så många ansåg det läsvärt!

Trots en sen kväll igår, vaknade jag av mig själv före kl.6 imorse. Helt otroligt. Man blir helt klart piggare av det soliga vädret som vi haft i några dagar nu. Några som inte alls var pigga hette Nessa och lilla Asta. Nessa var ju helt slut efter gårdagens utställning. Och Asta som varit hos Jenna medan jag var borta i Gällivare, var inte heller sugen på att gå upp.

Nu när morgongörat med hundarna är avklarat, tänkte jag blogga om gårdagens utställning bl.a. Tänkte göra det igår, men det kändes inte som att hjärnan var riktigt med mig när jag väl fick tiden. Det tar på krafterna att vänstervarva!

Igår var det dags för Gällivare Internationella. Med mig hade jag det vanliga gänget – Nessa, Ten och Mio. Allt som allt gick det mycket bra – CK, R.CERT & R.CACIB på Mio. CK & BIR-Veteran för Ten och CERT & R.CACIB för Nessa! Nessa var något vildare än vad hon var i Rovaniemi, hon var på strååålande humör, haha! Men hon skötte sig rätt bra och jag är väldigt nöjd 🙂 Hon var alldeles för trött för några mer avancerade skrytbilder är såhär dock.

1Vårt ”barnbarn” MarLee /Woodshire The Red Rose/ blev Winners Bitch, Best Of Winners och slutligen BIR i USA igår. Vilken dag!

Passade på att shoppa i SKKs monter i Gällivare. En transportväska blev det, och en oraganizer till klosaxar, filar mm. Så nu är det ordning på alla lösa prylar i utställningsväskan. Transportväskan känns bra och rejäl, liten Dunder kommer att åka som en prins i den på torsdag.

McJack

Imorgon blir besiktning, vaccination och ID-märkning för D-Kullen. Ska bli spännande att se vad de tycker om att vara hos veterinären. Det har gått jättebra med våra tidigare kullar iaf. Sedan blir det att förbereda för Almas och Whips flytt. Känns helt otroligt att de ska bli stora valpar och flytta hemifrån!

Vi har en fullspäckad vecka framför oss, som kommer att avslutas med utställning och jobb under helgen på Piteå Internationella.

Nu är min ”rast” slut, ska återgå till städningen och fixet hemma, måste ju passa på när hundarna vilar på maten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s