Sol ute – sol inne – sol i sinne

En riktigt härlig dag har vi haft! Hade lätt kunnat vara ute hela dagen lång. Som ett plus i kanten verkar influensan ta några steg tillbaka och jag börjar känna mig som en människa igen 🙂

Timmarna flög iväg i raketfart när jag och valparna var ute i trädgården. Agilitytunneln blev äntligen återfunnen och installerad i valphagen. Den fick sig en noggrann inspektion, som inkluderade provsmakning, av valparna. Givetvis följde kameran med ut. Valparna tycker det är jätteroligt när jag trycker av och det smäller i kamerahuset, Alma har även haft dragkamp med remmen så min kära Nikon höll på att trilla i backen. Ja, denna Alma, hon gillar kameran. Och inte bara att leka med. Så fort hon ser att den är riktad mot henne brukar hon alltid posera, antingen sittande eller stående. Charmtroll! Alma har sådan otrolig utstrålning och så fint uttryck, man kan helt enkelt inte sluta titta på henne. Tänk att valpen med den tråkigaste teckningen blev en sådan show stopper!

13

Blev rätt många bilder idag, här kommer några stycken, resten finns på Facebook i valparnas eget album.

1 10 12 14

I samband med middagen fick bebisarna avmaskning också – inga problem denna gång heller. De är så duktiga så! Deras mor Maya är mindre duktig som stjäl barnens mat så fort tillfälle ges. Vi får helt enkelt fortsätta diskutera om huruvida man snor föda från små valpar eller ej. Maya är ingen raketforskare för det mesta, så hon lär väl fatta det när det är dags för de små att lämna boet, haha!

Diskuterade kommande renoveringsprojekt med mannen ikväll och det blir mest troligt att ta tag i det som ska bli framtida kontor. Om jag är piggare imorgon, ska jag börja uppröjningen i det rummet som just nu är fyllt med massa flyttkartonger och annat. Mycket ska iväg till uthuset och en del ska omorganiseras helt enkelt. Både jag och Daniel har ännu svårt att förstå var alla våra saker kommer ifrån, men ja, de finns då här och vi måste göra något åt dem (har ju provat vänta på att någon annan gör det åt mig och det funkade då inte!).

Höll nästan på att glömma bort att jag visst skulle visa vår kille från Lillans kull! Här är han! Vacker som få ❤

FF RW1 FF RW2

Nu måste jag verkligen försöka tvinga mig själv att sova. Har så svårt att somna när det är ljust ute på nätterna. Trots heltäckande rullgardiner, jättekonstigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s