Första åkturen

Idag är jag betydligt piggare. Dock är inte vädergudarna på min sida och vi fortsätter att bjudas på tråkiga, gråa dagar. Valparna har varit ute några snabbisar och donerat lite blod till myggen. De har fått prova vara utanför hagen och vad jag fick jaga lilla Alma över hela gården! Hon är så nyfiken och snabb som en gasell! Aja, nu har hon verkligen undersökt allt.

Ikväll tog jag en premiärtur med valparna i Doggy Ride:n på byn. Nessa fick följa med som sällskapsdam. Hon var jätteglad åt dem små och gick tätt bredvid vagnen under hela promenaden, stolt som en tupp 🙂 Barnen skötte sig utmärkt – de satt uppe och tittade ut en stund, sen la de sig och sov under ca halva sträckan. Superbra miljöträning för dem, så de redan nu får se annat än huset och gården. Dessutom kommer de att vara väl förberedda inför bilåkning. Hur bra som helst ju!

DoggyRide

Valparna fick även smaka på råa älgben idag medan jag städade i valprummet. De ska ju gå in helhjärtat för att hjälpa mig med att sopa och torka golvet, så jag behövde distrahera dem med något. Det gick hem, kan jag tala om! Så nu har valparna ännu en rätt på sin dagliga meny. Fick ju en stor laddning med extra köttiga ben förra veckan, vi lär klara oss ett tag framöver!

Vi har förresten valt ut en valp från Lillans kull hos Jenny nu. Mer om den blivande norrlänningen i nästa blogginlägg 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s