Lite av varje

I helgen var vi på utställning x 2 i Piteå med samma hundar som ställdes helgen innan. Inga större framgångar blev det iaf, här kommer snabbresutaten:

Mio – EXC1 båda dagarna med toppen kritik
Nessa – EXC2 båda dagarna, med CK på söndagen
Ten – EXC1 & CK & BIR-Veteran båda dagarna, Bhkl.:3 på lördagen, Bhkl.:2 på söndagen och även BIS-4 Veteran på söndagen

ÖNTeK Ten kopiera

Jättetack till Jenna & Peter som kommit med Mio och låtit mig visa honom! Han är så trevlig och fin 🙂 Nu laddar vi om inför Rovaniemi och Gällivare i juni!
Och alltid lika trevligt att hänga med staffegänget och få visa fina staffar, tack för en trevlig helg!

Tyrara's

Valparna växer massor för varje dag som går! Det är mycket liv och rörelse i valprummet, så härligt! I dagarna ska valplådan plockas bort för de har klättrat ur den flera gånger nu. De har fått smaka på valpfoder och blev alldeles tokiga i det, då lär de inte rata maten i fortsättningen heller känns det som. Jag ståtränade en snabbis med dem igår när de fick lite färskfoder, och så duktiga de var! Äntligen var allihopa vakna samtidigt, så några bilder på dem fick jag också.

142Ami läker och mår finfint! Hon fyllde 7 år igår och fick extra gott i matskålen 🙂 Känns så otroligt att hon börjar bli gammal, för det syns verkligen inte på henne alls. Hoppas jag får ha kvar min blåa sessa i många år till ❤

Det är nog bäst att jag överger datorn och fixar lite i huset. Vårt hushåll är ju känt för att producera smutstvätt och disk på löpande band, hur det nu kommer sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s