BPH

Igår morse bar det av mot Öjebyn och Grans Naturbruksgymnasium för att göra BPH med Rosso och Elsa från vår C-Kull.

Elsa var först ut och hon gjorde en kanon beskrivning! Snabba reaktioner, otroligt snabba avreaktioner, mycket social och lekfull, och löser allt på egen hand. Det var ett under att jag fått med henne hem då figuranterna hade god lust att behålla henne!

Rosso var som hanar i den åldern brukar, lite barnsligare och svamligare. Han var otroligt intresserad av alla koner som var utspridda över banan, tror han lämnade en hel del tandmärken på dem. Han var så rolig när han hälsade på den utklädda NP – han var så glad och visste inte riktigt vad han skulle göra av sig. Han tog upp en kon och försökte få igång henne att leka med honom medan hon tog av sig utklädnaden, men eftersom hon var upptagen med det, bestämde han sig för att få fnatt med konen i munnen över nästan hela banan, haha! Söt han är.

Det var första gången det arrangerades BPH inomhus i ett ridhus och vi var de första som gick det där, så arrangören ville veta vad jag tyckte om detta. Jag tycker att det funkade jättebra faktiskt. Hade önskat att de hade underlaget inomhus också, för det var lite malplacerat där ute + att det snöade stora blöta flingor och det var riktigt halkigt för alla inblandade. Men vi överlevde och jag känner mig nöjd med beskrivningarna i sin helhet. Som vanligt fick jag mycket beröm för barnen under genomgångarna, alltid lika kul!

Efter att vi var färdiga med BPH, åkte jag förbi Backen i Piteå och handlade lite. Blev även en liten shoppingrunda på Storheden i Luleå. Köpte tapeter och fondvägg till ena hundrummet och färg till hallen och massa verktyg till renoveringen. Så nu ska det möbleras om och tömmas rum här så ska vi sätta igång med uppfräschningen av huset! En bekant till Daniel som är snickare skulle kolla upp golv åt oss, så vi får något riktigt slitstarkt som håller för hundarnas fnatt 🙂

1 tanke på “BPH

  1. Jag vill oxå ha ett hundrum! Min måg har planer för detta 😉
    Avtorkbara tapeter o mysiga madrasser på golvet. Jag tror inte madrasserna funkar, mina terrier har ju ”lite killerinstingt”. Men ett hundrum vill jag ha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s