Tisdag 17/12

I lördags kom Iris & Cherrys röntgenresultat upp på HundData. Det blev ingen överraskning då det var de graderingarna vi räknat med – de överensstämde med vad både jag och Audell tyckt. Igår kom certifikaten och det var jämnt på båda. Jag kunde tänka mig att Cherry kunde fått B/C annars. Tjejernas höfter var ju verkligen gränsfall. Så nu är 3 st ur C-Kullen röntgade, och fler på gång. Det får snart bli röntgen för Rosso som vi sparat avelsrätt på. Och jag ska även kolla upp kliniker och veterinärer åt dem som bor en bit bort från oss, så man är säker på att man får kvalitétsplåtar.

RuffWood Cranberry Rose ”Elsa” – HD:B/C, ED:1/1
RuffWood Cherry Blossom ”Cherry” – HD:C/C, ED:0/0
RuffWood Cloudberry Kiss ”Iris” – HD:C/C, 1/1

E: Gold Mask As By Magic ”Aston” – HD:C, ED:0
U: CH Kendi HaGa Zanavykas ”Kendi” – HD:C, ED:1

När vi använde Aston på Kendi sa jag, iom att båda har C, att jag inte blir ledsen ifall vi får en hel kull med C-höfter då det är i regel funktionella, bra leder när det gäller amstaffen. Så nu verkar det som att jag får äta upp det 😉 Jag känner mig nöjd i alla fall, och detsamma gäller valpköparna, så det är ju huvudsaken.

Igår fick vi en tidig julklapp av våra valpköpare Alex & Vera som har RW Blackeyed Red Bandit ”Cookie” 🙂 Vilken trevlig överraskning jag fick när jag öppnade paketet! Denna fina flaska kommer att sparas, tycker den är så tjusig!

Cookie whiskey2.jpg

Och nu är det inte länge kvar till torsdag och BPH! Ska packa ner barnens favoritleksaker och godis. De har många leksaker de tycker mycket om, så jag får kolla av vilka de tycker är absolut bäst.

Nåja, bäst att återgå till städ & tvätt, det finns alltid något att göra här medan hundarna vilar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s