I dagarna firade vi ännu ett födelsedagsbarn, vår älskade Fjant fyllde 5 år den 10e! Tiden går så fort, det var ju inte alls länge sedan han var en liten valp med stooora tassar och lååånga öron 🙂 Tyvärr tror jag att detta var Fjantens sista födelsedag… För några månader sedan började han visa symptom på Ataxi och vi vet ju hur prognosen ser ut. I över 4 års tid har vi vetat om att han är Affected, och trodde att vi var mentalt förberedda på att sjukdomen skulle kunna börja bryta ut från 3 års ålder. Men när det väl kom till kritan, blev det ändå som en sorts överraskning. Jag blir riktigt ledsen över detta till&från. Fjant är ju min speciella amstaff kille, så härlig och go och med en sån stor personlighet och så mycket humor. Det går inte att föreställa hur tomt det kommer att kännas här hemma den dagen han inte finns. Trots att man har flera andra hundar som är duktiga på att ta plats, finns det ingen som Fjant ❤

3

PMet till BPH har kommit och vi startar på förmiddagen, skönt! Då kanske man hinner åka förbi Colorama och välja färg till köket, samt handla på Storheden. Ska bli kul att börja fixa med lite mer i huset, den planerade renoveringen har ju skjutits fram hela tiden pga annat som kommit emellan. Men nu får vi hoppas på en lugnare period så att vi hinner komma ikapp lite. En tripp till Ikea står högt upp på önskelistan också! Har redan börjat skriva inköpslista, som blir bara längre och längre ju mer jag klickar runt på hemsidan och bläddrar i katalogen.

Planeringen för 2014 är i full gång, mycket kul att se fram emot! Jag misstänker att jag inte är ensam om det 😉 Ska även gå igenom hundarnas och kennelns resultat från 2013 och göra en liten årskrönika som jag alltid gör i slutet av varje år, samt skicka in lite resultat till Amstaffklubbens årslistor.

Nu väntar vi med spänning på några röntgenresultat också, har fått utlåtande av Lars Audell som även överrenstämmer med vad jag själv tycker, det återstår att se om SKK är eniga med oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s