Smått & gott

Morgonen började med riktigt trista nyheter som sänkte humöret för resten av dagen. Livet är mycket orättvist ibland och ofta undrar man när denna otur ska vända, och vad meningen med att utsättas för dessa motgångar är. Men det är bara att kämpa på. Det ska bli bättre, det måste bli det!

Idag var det iaf dags för årets största utställning – Svensk Vinnare 2013. Astons husse & matte fick förhinder så han deltog inte. Tiger fick Excellent och blev 4a med CK i Juniorklassen! 😀 Både Cherry och Iris fick Excellent, alla tre fick toppen kritik. Stort grattis till Damir, My & Pia och stort tack till Rebecca som visade Cherry idag. Mayas fästman Kenta visades också och för hans del blev det ett Excellent, 3e placering i Öppen Klassen och CK 🙂 Har inte fått tag på några bilder än, ska uppdatera med kort så fort vi får dem.

Och idag är inte någon vanlig dag heller, för världens finaste Fröken Blå – Gold Mask Dragon Fly ”Nessa” fyller 2 år! Det firar Nessa med extra gott i matskålen och ett smarrigt märgben.

Nessa 2 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s