Hej igen, WordPress!

Tänkte prova ha bloggen här ett tag, iom att det finns vissa funktionen här som jag saknar på blogg.se. För er som är nya läsare, här finns vår gamla blogg om man vill läsa tidigare inlägg.

December är här i alla fall, och nu när de flesta längtar till Jul, längtar jag till den 19e då vi fått två BPH platser. Det ska bli så kul att göra beskrivningen igen! Denna gång håller de till i ett ridhus (pga kylan och snön) och det ska bli intressant att se om det kan tänkas vara någon skillnad för hundarna. Rent spontant känns det som att det borde vara mindre störning, samtidigt kan det vara mer störning då det finns mycket nya lukter i ridhuset. Aja, vi får helt enkelt prova göra beskrivningen inomhus och se hur det känns för alla inblandade.

I fredags åkte Rebecca till Italien för att hämta Signe /Gold Mask Northern Light/ och Asta /Gold Mask Northern Star/, döttrar till Nelly från vår A-Kull. Signe bor hos Rebecca genom foderavtal med Jenny, kennel Fervens Fera. Och Asta bor hos vår kära fodervärd Mia som redan har Nero på foder från oss. Jättetack till Mia som sköter om Asta! Det kunde inte blivit bättre! Och stort tack till Rebecca som åkte och hämtade tjejerna, guldvärt!

Fina lilla SigneSinge 4 m

Och vår fina AstaAsta 4m 3

Till helgen är det Svensk Vinnare 2013 aka Stora Stockholm aka HUND2013. Aston, Tiger, Cherry & Iris från C-Kullen ska ställas ut i Juniorklass då. Vi här hemma kommer att vara som på nålar kan jag lova! Och veckan efter kommer vi att bita på naglarna i väntan på svar från SKK, då både Iris och Cherry ska röntgas hos Lars Audell.

Terrierklubben la ut den slutgiltiga listan för Årets Uppfödare 2013 och vi har hamnar på 6e plats! Hur kul är inte det?!. Första året vi ställt upp i Uppfödarklass och det kunde inte gått bättre med våra unga hundar. Tusen tack till våra underbara valpköpare som hjälpt oss på vägen dit, ett stort fång med rosor till er!

Avslutar dagens uppdatering med en bild på Cherry /RuffWood Cherry Blossom/ och Mayas tilltänkta fästman Kenta /Fervens Fera Klassisk Kent/. Rebecca är en duktig fotograf som fångade deras likhet på ett mycket fint kort 🙂

Cherry Kenta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s